Tiurtoppen med utsikt

Man trenger ikke alltid reise, eller gå så veldig langt, for å finne den fine turfølelsen. Reiser man til Åsa, finnes det et hav av flotte turopplevelser så og si rett ved veien. Et av disse stedene er Tiurtoppen som befinner seg ca. 2 km fra den gamle skolen i Åsa.

 

Det finnes mange forskjellig muligheter til å ta seg opp til selve Tiurtoppen. Uansett hvilken sti man velger, så får man en flott tur på ca. 2 km. Og premien er en flott utsikt mot Steinsfjorden og Åsa. Stedet egner seg godt for å «henge» litt i hengekøya og bare nyte utsikten utover det flott distriktet.

17. februar 2020 16:18

Tiurtoppen

(1)
 • Author: Admin
 • Opprettet: 17. februar 2020 16:18
 • Oppdatert: 17. februar 2020 16:28
Kategorier:
Route type: Skogstur
Difficulty grade: ** Lett
 • Distance Instructions
Label
 • Distanse 2 km
 • Tid 36 min
 • Fart 4.0 km/h
 • Laveste høyde 70 m
 • Max Høyde 300 m
 • Høydemeter 240 m
 • Descent 10 m

 

Turen kan også ses her på Movescount.com