Nydlige Hurum- og Burudåsen

Hurum- og Burudåsen ligger veldig lett tilgjengelig til for en koselig og forholdsvis lett skogstur med nydelig utsikt mot Steinssletta. Det er parkeringsplass ved Vollgata rett nedenfor krysset ved Kalkverket i Åsa. Stien går da rett opp til en bratt fjellknaus, som gir en flott utsikt ut mot Steinssletta. Turen opp fra parkeringen til utsiktspunktet er bare noen hundre meter. Ønsker man å gå en lengre runde, er det flott turstier i område. Man kan følge kanten av skrenten på en flott sti hele veien ned, og tilsvarende sti på nedsiden på vei opp igjen. Denne runden byr på flott natur på fine skogsstier. Hele runden er på ca. 3 km.

11. april 2020 16:17
  • Distance Instructions
Label
  • Distanse 3 km
  • Tid 40 min
  • Fart 4.0 km/h
  • Laveste høyde 90 m
  • Max Høyde 150 m
  • Høydemeter 130 m
  • Descent 130 m

 

Utsikt mot Steinssletta

 

Flotte skogsstier på Hurum- og Burudåsen